www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

CES 2019: Създадоха мини-дом на колела за сурови условия

11.01.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 3184 прочитания
A+ | A-

CES 2019: Създадоха мини-дом на колела за сурови условия

Подразделението BMW Designworks и американският производител на пътно оборудване The North Face представи на CES 2019 в Лас Вегас виртуален прототип от свръхлек дом на колела, предназначен за сурови времеви условия. Futurelight Camper е направен от нов материал, опънат върху овална рамка от карбон, и много напомня култовата Isetta.

Тъканта е направена чрез използването на технологията Nanospinning и, според мнението на The North Face, се явява най-напредничаващата, дишаща и водонепроницаема материя в света. Тя има микроскопични отверстия, които позволяват на въздухът да циркулира, но да не пропуска влага.

Във Futurelight Camper може да спят двама души. Идеята се състои в това, че минималистичният караван може да се добере почти навсякъде и може да се използва като базов лагер.

Засега BMW не планира да пуска Futurelight Camper в серия. The North Face обаче планира да произведе дрехи от новия материал в своята колекция за есента на 2019 година.


CES 2019: Създадоха мини-дом на колела за сурови условияCES 2019: Създадоха мини-дом на колела за сурови условияCES 2019: Създадоха мини-дом на колела за сурови условияCES 2019: Създадоха мини-дом на колела за сурови условия

Тагове: CES 2019 BMW Designworks кемпер Futurelight Camper Isetta

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ