www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Можете ли да познаете колата донор за това Lamborghini Aventador?

07.01.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Angel Sergeev | 9762 прочитания
A+ | A-

Винаги сме си задавали въпроса - какви хора си купуват реплики на суперколи? Нима ръчно направени ферари или порше, например, със съмнителни качества на пътя имат каквато и да е стойност? Ще оставим тези разсъждения за някой друг път и ще се насочим към поредния пример за автомобилна реплика.

Този път става дума за копие на Lamborghini Aventador, което дори е дело на тунинг фирма. Тя носи името Executive Modcar Trendz и е отговорна за цялостната трансформация на този автомобил до суперкола.

Може би най-впечатляващото тук е донорът за този проект. Като основа той използва Honda Accord с четири врати, а, както всички знаят, Aventador разполага само с две врати. Колко работа е коствала преработката на купето, можем само да гадаем.

Все пак, колкото и ужасяващи да са пропорциите, трябва да отдадем заслуженото за някои от детайлите по преработката. Боята е доста близо до оригинален цвят на италианската компания, а фаровете и стоповете изглеждат наистина като взети назаем от оригинала.Тагове: lamborghiniНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ