www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Видео: Кен Блок в "Gymkhana TEN Ultimate Tire Slaying Tour"

28.12.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Офроуд | Автор: Jordan Lukanov | 2221 прочитания
A+ | A-

Видео: Кен Блок в "Gymkhana TEN Ultimate Tire Slaying Tour"

Кен Блок приключи най-новия си глобален проект, свързан с щури прояви в автомобилизма. Отбелязвайки едно десетилетие в моторните спортове, „Gymkhana TEN” отвежда зрителите на едно невероятно пътешествие през пет уникални локации, с пет специални автомобила.

През 2008 г. главатарят на „Hoonigan” Кен Блок натискаше газта на изоставено летище, а филмчето разби всички онлайн рекорди за видео серии. Според неговите думи “Gymkhana” е „Автомобилен спорт, който се практикува на открити пространства, паркинги и изисква прецизно маневриране покрай конуси, 180° завой, 360° завой, осмици и други препятствия използвайки само ускорение, спирачка и дрифт“.

Десет години по-късно, пътуването на Кен Блок започва в Швеция с неговия 2018 Ford Fiesta WRC, който той шофира на сняг и лед. Това е нещо, което Кен прави за първи път в Gymkhana филм. След това действието се пренася в Детройт, Мичиган, отново с Блок, но този път с Ford Mustang RTR Hoonicorn V2, унищожавайки неговите гуми благодарение на 1400-е конски сили.

След това зрителите се пренесят Гуантанамо, Мексико, където Блок профучава през цветните улици и тунели на планинското градче със своя Ford Focus RS RX за раликрос. Действието се пренася с пълна газ към Лос Анджелис, Калифорния, който е озвучен от звука на любимият автомобил на Кен - „Ford Escort Cosworth Group A“, снабден с нещо като смесица от гуми и джанти на метал.

Кен Блок излиза от контрол докато навсякъде хвърчат искри от стържещ се метал. За финал е оставен емблематичният „Route 66” в Шамрок, Тексас, където е и световния дебют на изцяло реновираният 1977 Ford F-150 Hoonitruck, който ще "разкъса" улиците на малкото тексаско градче.

„Не мога да повярвам, че вече 10 години правим Gymkhana видеа“ - споделя Блок: "Това е доста дивo! Така че за номер десет, се опитахме да го направим най-голямото и най-добро видео. Отне ни две години от първоначална идея до пускането на „ Gymkana Files” в „Amazon Prime”. Усилията бяха нечовешки, за да се получи този проект. Aз съм доволен от резултата“.Видео: Кен Блок в "Gymkhana TEN Ultimate Tire Slaying Tour"Видео: Кен Блок в "Gymkhana TEN Ultimate Tire Slaying Tour"Видео: Кен Блок в "Gymkhana TEN Ultimate Tire Slaying Tour"Видео: Кен Блок в "Gymkhana TEN Ultimate Tire Slaying Tour"

Тагове: Видео Кен Блок Gymkhana Ford MustangНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ