www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Кой си поръчва розов Aston Martin?

28.12.2018 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Georgi Ivanov | 3605 прочитания
A+ | A-

Кой си поръчва розов Aston Martin? На пръв поглед този въпрос няма нужда от отговор защото е абсурден, но всъщност е част от реалността. И внимание на точно този розов екземпляр обърна внимание не кой да е, а шефът на Aston Martin Анди Палмър, който публикува негова снимка в Instagram.

Че розови Aston Martin-и се срещат рядко, това е ясно, но въпросният автомобил сам по себе си също е рядък и би привличал внимание и в някой по-обикновен цвят. Става въпрос за Aston Martin Vanquish Zagato версия shooting brake, която пуристично настроените фенове на марката определят като кола с предница на Aston Martin и задница на Infiniti Q30, което в никакъв случай не е комплимент по адрес на модела на луксозната марка на Nissan.

„По време на традиционната ми обиколка на завода в петък попаднах на този красив Zagato Shooting Brake, който скоро заминава към собственика си – написа Палмър. – Нашият клиент има късмет, с този автомобил определено ще се отличава.”

В последните години Aston Martin направи истинска революция в цветовете на моделите, които предлага и смело излезе извън границите на пастелното зелено и други подобни, за да може да привлече повече млади клиенти.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ