www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Порше показа 5 секретни прототипа (видео)

27.12.2018 | Авто новини: За окото » Видео дайджест | Автор: Jordan Lukanov | 1822 прочитания
A+ | A-

Порше показа 5 секретни прототипа (видео)

Porsche публикува видео от секретен заводски склад на немския бренд. В почти петминутното клипче се разказва за пет от най-малко известните проекти на автомобилния производител, които така и си останаха само в качеството на прототип.

Видеото започва с Porsche 984, който е разработен в средата на 80-е години на миналия век. Това е проект за бюджетен малък спортен роудстърс тегло около 880 кг и двигател със 135 к.с. за максимална скорост 220 км в час.

По-нататък се разказва за концепта Porsche Cayenne Cabrio от 2002 г., който е визия за един от първите в света кросоувъри без твърд покрив. След това идва едноместният Porsche 911 Carrera 3.2 Speedster от 1987 г., който можеше да стане идеологически приемник на класическото Porsche 550 Spyder от 50-е години на миналия век.

После се показва прототипът Porsche Panamericana с необичайна форма и подвижен покрив с цип, който може да се прибира в багажника. Като секретен прототип "Номер 1" Порше определя предвестника на хибридния суперавтомобил 918 Spyder с мощ 550 "коня".  Тази кола е показана на ограничена група журналисти през 2012 година.Тагове: Порше Porsche Топ 5 прототип концепт видео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ