www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новата Supra може да получи кабрио версия

23.12.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 4305 прочитания
A+ | A-

Възраждането на легендата Toyota Supra вече е факт, а моделът може да се обогати и с кабрио версия, за разлика от оригинала. Главният инженер на проекта Тецуя Тада заяви, че той и екипът му „са мислили по този въпрос”, но не коментира в подробности.

В същото време близнакът на Supra – новият Z4, е един от най-очакваните кабриолети на пазара, а според източник от японската компания, Toyota и BMW не са обвързани с договор за развитието на Supra като кабрио.

Обаче има и предположения, че част от дизайнерските елементи, които се появиха при концепта Z4, а след това изчезнаха от серийната версия на баварския модел, може да бъдат използвани при кабрио версията на Supra.

Все още обаче откритата версия на Supra не е получила одобрение от големите шефове на Toyota, а това ще стане, когато бъде потвърдено, че кабриото ще е икономически смислен вариант и компанията ще печели от него.

И още нещо – все още не е обработена информация, събрана от фокус групите, които бяха използвани за проучване на възприемането на новата Supra. Тези резултати също ще имат значение за взимането на окончателното решение от шефовете на Toyota.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ