www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

4 джипки Haval от Great Wall за БГ шампиони по борба

19.12.2018 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 2407 прочитания
A+ | A-

4 джипки Haval от Great Wall за БГ шампиони по борба

Четиримата български медалисти от световното първенство по борба в Будапеща - Тайбе Юсеин, Биляна Дудова, Кирил Милов и Айк Мнацканян получиха като подаръци автомобили Haval H2. Състезателите бяха наградени за своето блестящо представяне на шампионата в Унгария миналия месец, където Тайбе Юсеин спечели световната титла, Биляна Дудова и Кирил Милов прибавиха сребро, а Айк Мнацканян взе бронз.

Ключовете от четирите компактни SUV-a Haval H2 им бяха връчени лично от Тодор Стойков -  търговски директор на Българска автомобилна индустрия, и президентът на БФ Борба Христо Маринов. Автомобилите, които получиха българските шампиони са с най-високо ниво на оборудване и с интелигентно 4х4 задвижване.

Haval H2 е носител на 5 звезди от краш тестовете проведени в Китай още преди пускането си в продажба (C-NCAP), но в края на миналата година моделът беше отново подложен на изпитание, в което да докаже сигурността си. През октомври 2017 г. Австралийската програма за независимата експретна оценка на нови автомобили (ANCAP) също подложи на краш тест модела Haval H2 и потвърди 5-звездната оценка. Моделът е един от най-продаваните градски SUV-а в 40 държави по света.


4 джипки Haval от Great Wall за БГ шампиони по борба4 джипки Haval от Great Wall за БГ шампиони по борба4 джипки Haval от Great Wall за БГ шампиони по борба4 джипки Haval от Great Wall за БГ шампиони по борба

Тагове: Haval джипка Great Wall БГ шампион борба

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ