www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Hyundai Elantra: 1.6 милиона километра с оригиналното задвижване

20.12.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 1755 прочитания
A+ | A-

Статистически погледнато, нормалният американец по около 22 хиляди километра на година. Фара Хайнс е далеч извън това определение, тъй като навърта почти един милион мили или 1.6 милиона километра за пет години.

Тя се занимава с доставки на различни стоки в Канзас и изминава годишно над 300 хиляди километра със своя Hyundai Elantra. Тъй като по-голяма част от таблата на днешните автомобили могат да съберат максимум 999 999 мили, корейският производител прави специална емблема, която вече стои централно в таблото на тази Elantra.

Интересното е, че въпросното лого (1M) е създадено специално за колата на Хайнс, но вече може да се закупи от всички шофьори на марката, които са навъртели един милион мили или километра.

След пет години на пътя и почти безброй километри, колата е все още с оригиналното си задвижване - двигател и скоростна кутия. Постижението е толкова забележително, че дори Hyundai не му се доверява първоначално и прави куп инспекции по таблото и двигателя. Прави се проверка дори в Carfax мрежата в САЩ.

За да се отблагодари за вярността към марката и лоялността, Hyundai подарява на Хайнс чисто нова Elantra от последното моделно поколение.
Тагове: hyundaielantraНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ