www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Актьори и шофьори заедно в акцията „Героите зад волана – Героите зад кадър“ (видео)

17.12.2018 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 5911 прочитания
A+ | A-

Актьори и шофьори заедно в акцията „Героите зад волана – Героите зад кадър“ (видео)

Известни БГ актьори и шофьори на камиони се включват в кампанията „Героите зад волана – Героите зад кадър“ на Волво Груп България. С 15 видеа, които ще бъдат пуснати в социалните мрежи през декември, компанията иска да привлече общественото внимание върху важността на професията и огромния труд, който полагат родните професионалисти.

“Неслучайно избрахме декември за нашата кампания. Това е месец традиционно свързан със семейството и празниците. Хората извън бранша обаче рядко си дават сметка, че за една огромна група българи това е най-тежкият месец в годината”, обясни Иван Зънзов, Търговски директор, Волво Тракс България: “Над 100 000 българи изкарват прехраната си именно като професионални шофьори на камиони. Около една трета от тях са далече от дома и семействата си на празниците. Затова за нас беше важно да засвидетелстваме уважение към труда им, без който никой не може, а често остава пренебрегнат.”

Дългогодишната работа на компанията с шофьорите на камиони в България показва, че именно раздялата с близките е най-голямото предизвикателство за тях. Това е представено и като тема в 15-е видеа. В тях освен десетки шофьори от различни компании в бранша се включват и звездите от филма “Привличане” – Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал и Живко Сираков.

“Героите зад волана – Героите зад кадър” припомня, че работата на шофьорите е изключително важна, за да може светът около нас да функционира по познатия ни начин. Трудът на родните професионалисти осигурява пряко живота на техните семейства или на общо около половин милион българи. Той е и ключов фактор и за развитието на българската икономика като транспортният бизнес формира над 15% от БВП.

Непосредствено преди Коледните празници се появи и специално видео, което Волво Груп България подготви като поздрав за всички български шофьори на камиони и техните семейства. В него големите малки герои са осем деца на професионални водачи – Никол, Криско, Калина, Яна, Симона, Гого, Боги и Веси.Актьори и шофьори заедно в акцията „Героите зад волана – Героите зад кадър“ (видео)Актьори и шофьори заедно в акцията „Героите зад волана – Героите зад кадър“ (видео)Актьори и шофьори заедно в акцията „Героите зад волана – Героите зад кадър“ (видео)Актьори и шофьори заедно в акцията „Героите зад волана – Героите зад кадър“ (видео)

Тагове: ТИР актьор шофьор кампания герои камион видео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ