www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Христо Стоичков домакин на ексклузивно събитие в INFINITI Център Пловдив

13.12.2018 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 2080 прочитания
A+ | A-

Христо Стоичков домакин на ексклузивно събитие в INFINITI Център Пловдив

Големият български футболист Христо Стоичков посрещна отбрана публика в шоурума на луксозната японска марка Infiniti в Пловдив. На събитието Камата показа оригиналната статуетка на "Златната топка", която списание „Франс Футбол“ му връчи през 1994 година.

Гостите в INFINITI Център Пловдив успяха да се снимат в премиум обстановката на шоурума с най-добрия български футболист за всички времена, както и да получат автобиографичната му книга “Христо Стоичков. Историята“ с автограф. Христо Стоичков е посланик на луксозната марката Инфинити от 3 години.

Той е един от първите хора, които тестват всеки един нов модел на бранда в България. По време на неговото турне в страната за представянето на автобиографичната му книга той се доверява за сигурно и комфортно пътуване на 7-местния луксозен SUV Infiniti QX60, който миналата седмица беше отличен и от Auto Bild в категория “Best luxury family SUV” на конкурса Test the best.


Христо Стоичков домакин на ексклузивно събитие в INFINITI Център ПловдивХристо Стоичков домакин на ексклузивно събитие в INFINITI Център Пловдив

Тагове: Христо Стоичков книга Infiniti Пловдив автограф

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ