www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Разиграват в лотария ламборгинито на папата

11.12.2018 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 2892 прочитания
A+ | A-

Разиграват в лотария ламборгинито на папата

Благотворителната онлайн-платформа Omaze ще организира лотария, основна награда от която ще стане уникален Lamborghini Huracan. Суперавтомобилът, декориран в цветовете на флага на Ватикана, беше подарен на римския папа Франциск, а по-късно продаден на аукцион в Sotheby´s за €809 375.

Компания Lamborghini подари на Светия Отец автомобила през ноември миналата година. Суперколата беше доставена в постоянната резиденция на папата, където Франциск благослови машината и разписа автограф върху нея.

Lambo Huracan на папата веднага беше изкаран на аукциона, а парите от търга бяха предадени за възстановяване на християнските съобщества и църкви в Ирак, в помощ на жените-мигранти и медицинска помощ за жителите на Африка. Сега този автомобил може да бъде спечелен в лотария.

За целта е нужно да се направи пожертвование в размер 10 долара минимална сума. В този случай шансовете на победа са равни на 100 условни бала. Максималната сума е пет хиляди долара и за нея са определени 50 хиляди бала. Спечелените от лотарията средства ще бъдат пренасочени в помощ на пострадалите от войните и търговията с хора.


Разиграват в лотария ламборгинито на папатаРазиграват в лотария ламборгинито на папата

Тагове: Lamborghini лотария търг аукцион ламборгини папа

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ