www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Приз за високи корпоративни резултати на Дискордиа

09.12.2018 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 2187 прочитания
A+ | A-

Приз за високи корпоративни резултати на Дискордиа

Една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа - Дискордиа, получи престижното отличие „True Leaders“. Наградата се връчва на компании лидери в своята сфера на дейност, които бележат значими бизнес постижения.

Отличените български компании отговарят едновременно на няколко измерими и обективни критерии като висока доходност, увеличаване на персонала и кредитна стабилност. Инициативата се организира от ICAP България, част от ICAP Group.

Дискордиа беше определена като най-добрата компания в България в сектор „Транспорт, складиране, спедиция“. Наградата бе връчена на стилна церемония в Rainbow Plaza в София, на която присъстваха десетки представители на българския бизнес. Приза от името на компанията получи Калин Петров, зам.–изпълнителен директор и председател на Борда на директорите.


Приз за високи корпоративни резултати на Дискордиа

„За нас наградата „True Leaders“ е ярко признание за огромната мотивация и последователните усилия, с които разгръщаме бизнеса си и благодарение на които растем стабилно и с бързи темпове. Плановете ни за бъдещето са още по-смели, като ще продължаваме да поддържаме високо ниво на работа и отлично качество на предоставяните услуги“ - сподели по време на церемонията Калин Петров.

През последните 5 години Дискордиа отбеляза впечатляващ ръст и се нареди сред водещите компании в транспортно–логистичната сфера както в България, така и в Европа, благодарение на своя иновативен бизнес модел. Основните ключови фактори за развитието на компанията и постигането на устойчиви резултати са десетките иновативни решения, постоянната оптимизация на работните процеси и инвестициите в най-новите технологии и опазващи околната среда превозни средства.


Приз за високи корпоративни резултати на Дискордиа

Тагове: Приз логистика Дискордиа

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ