www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Потвърдиха лимитирана серия Nissan GT-R50 с цена $1.1 млн!

07.12.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 13461 прочитания
A+ | A-

Nissan обяви, че ще произведе уникалната версия на спортния си модел GT-R, която носи името GT-R50, в много лимитирана серия. Всеки един екземпляр от тази серия ще има от 1.1 милиона долара. Тук трябва да се спомене, че това е цената преди различни такси и добавянето на екстрите, които се предлагат за возилото.

Доставките на модела ще започнат по някое време следващата година, а последните бройки ще достигнат при новите си собственици година по-късно. Японците планират да сглобят точно 50 копия, с което ще бъде отбелязана 50-годишнината на серията GT-R. Освен това, Italdesign, компанията, чиято заслуга е дизайна на колата, също празнува пет десетилетия съществуване.

GT-R50 започва живота си като GT-R Nismo от моделна година 2018, но получава изцяло преработен екстериор и интериор. Макар и част от основните линии на Годзила да са запазени, то цялостният дизайн е напълно различен спрямо оригинала.

Двуцветната каросерия е получила множество допълнителни малки аеродинамични елементи, особено в предната част, която изглежда доста по-агресивно от стандартния модел. Отзад впечатление правят новите стопове, които не са част от задния панел, а буквално стърчат извън него. Над тях се позиционира голямо фиксирано антикрило.

Инженерите от Nismo са преработили 3.8-литровия битурбо мотор, който сега развива невероятните 710 к.с. Буустът идва благодарение на нови турбини, нови интеркулери и подобрена горивна система. Подобрения има и по скоростната кутия с два съединителя, окачването и спирачките.Тагове: nissangt-rНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ