www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW с изключителни експонати в яко изложение за персонализирани мотоциклети

02.12.2018 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 4847 прочитания
A+ | A-

BMW с изключителни експонати в яко изложение за персонализирани мотоциклети

Изложението CUSTOMBIKE SHOW в Бад Залцуфлен между 30 ноември и 2 декември събра най-добрите и известни ателиета за персонализиране на мотоциклети в света. Над 300 фирми представят повече от 1000 уникални мотоциклета, залите са 4, а общата им площ е 28 000 м2. BMW Motorrad участва за шести път, в партньорство с отбрани ателиета.

BMW Motorrad показва общо 15 модела. Машините са разположени на изложбена площ от 180 м2: от модифицирани серийни модели, през средно променени мотори, до напълно персонализирани изпълнения, демонстриращи таланта, уменията и пълния размах на ателиетата.

Giggerl и Blechmann са особено впечатляващи машини. Дело са на SoulFuel Bikes и са базирани на актуалното BMW R nineT. Те обаче са само част от уникалната "custom" палитра на BMW Motorrad. KSpeed представят забележителния Iron Racer Mark 2, а SMW 61-B е уникално изпълнение на Sosa Metal Works.


BMW с изключителни експонати в яко изложение за персонализирани мотоциклети

Maximator е индивидуална разработка на базата на BMW R 1200 C. Моторът е резултат от педантичния подход и талант на Улф Масекамп, инженер на BMW Motorrad, който е отговорен и за реализирането на Heritage семейството на R nineT. Maximator зае 5-о място в „Топ 100“ класацията на читателите на Custombike Magazine.

BMW Motorrad Spezial гамата е изключително ясна демонстрация, че качественото персонализиране на мотоциклета може да бъде извършено още в завода. Клиентите на BMW Motorrad обаче могат да индивидуализират машината си и в последствие, след закупуването, благодарение на богатата гама от оригинални аксесоари и програмата BMW Motorrad Spezial.


Тагове: BMW Motorrad експонат изложение персонализирани мотоциклети

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ