www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Мери Попинз се завръща" преди Коледа, гала в Лос Анджелис (видео)

30.11.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 5501 прочитания
A+ | A-

"Мери Попинз се завръща" преди Коледа, гала в Лос Анджелис (видео)

В Лос Анджелис на 29 ноември се състоя световната гала премиера на "Мери Попинз се завръща" - една от най-емблематичните приказни класики с английски привкус. Домакин на събитието бе кинотеатърът „Ел Капитан“, построен в стил арт-деко - в абсолютен синхрон с духа на филма.

В съвършена, магичекса обстановка и безкрайно позитивна атмосфера от красота и блясъци, събитието се превърна в своеобразен апел за повече мечти и вяра в невъзможното, точно като посланието на самата продукция. Гала премиерата събра на едно място специални гости, фенове, както и екипа на филма и благодарение на великолепния декор, съчетал отличителни британски детайли и модерна цветна визия, събитието се превърна в истинска феерия от пищност и положителна енергия."Мери Попинз се завръща" преди Коледа, гала в Лос Анджелис (видео)

Звездното присъствие на невероятната Емили Блънт, която влиза в ролята на Мери Попинз по брилянтен начин, буквално озари гала вечерта, а всички докоснали се до нея, изживяха събитието по още по-пълноценен начин. Уникален по своя стил и елегантност беше и Лин-Мануел Миранда, който участва в приключенската продукция като Джак – фенерджията, който дарява светлина както на Лондон, така и в сърцата на останалите герои."Мери Попинз се завръща" преди Коледа, гала в Лос Анджелис (видео)

Той зарадва всички гости с приятелско отношение, отделено внимание и време за снимки. Истински фурор внесе и любимецът на много поколения Дик Ван Дайк, която се превъплъщава в ролята на г-н Доус, пенсионираният председател на банката, а специален гост на гала вечерта бе Мат Деймън, който за пореден път впечатли всички гости с присъщата си елегантност и стилно излъчване. Сред останалите звезди, които преминаха по червения килим, бяха още Бен Уишоу, Емили Мортимър, Джоел Доусън, Пикси Дейвис и др. Режисьорът Роб Маршал, вдъхнал нов живот на любимата детегледачка, също уважи прекрасното събитие и сподели някои любопитни моменти от заснемането на филма."Мери Попинз се завръща" преди Коледа, гала в Лос Анджелис (видео)

След повече от 84 години от страниците на обичаната детска книжка „Мери Попинз“ на Памела Травърз се отдели образът на любимата детегледачка, за да можем всички ние да се потопим в света на смелите приключения и да се вдъхновим за нови, неоткрити места и светове. Всичко е възможно! Дори и невъзможното! Мери Попинз се завръща в кината на 19 декември в дублирана и субтитрирана версия, за да ви покаже как."Мери Попинз се завръща" преди Коледа, гала в Лос Анджелис (видео)

Бавачката с „нулев толеранс към глупостите“ е представена за първи път пред света през 1934 г. от Памела Травърз с детската книжка „Мери Попинз“. Следващите приключения на Мери Попинз си остават на страниците на седемте други книги на Травърз …до този момент. Мери Попинз се завръща е вдъхновен от богатите истории, разказани именно в тези седем книги.

Мери Попинз обаче не просто се завръща, за да съживи милия образ от недалечното минало. Тя се връща, за да бъде изиграна от една от най-забележителните холивудски актриси Емили Блънт (Нито звук, Ловецът: Ледената война), която да я превърне в първообраз на добротата и елегантния хумор в наши дни, но с чар, какъвто само тя притежава.

Във филма участват още Бен Уишоу (Спектър) като Майкъл Банкс, Емили Мортимър (Изобретението на Хюго) като Джейн Банкс, Джули Уотърс (Mamma Mia!) като икономката Елън, Колин Фърт (Речта на краля) като Уилям Уедърол Уилкинс, Мерил Стрийп (Mamma Mia!) като ексцентричната братовчедка на Мери - Топси, и в ролите на трите нови деца в семейство Банкс, Пикси Дейвис (Домът на мис Перигрин за чудати деца), Натаниел Сале (Игра на тронове) и дебютантът Джоуел Доусън.


Тагове: Мери Попинз Коледа кино гала Лос Анджелис видеоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ