www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Яко: Полицията в Германия с тунингован хибрид BMW i8 (видео)

01.12.2018 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 5441 прочитания
A+ | A-

Яко: Полицията в Германия с тунингован хибрид BMW i8 (видео)

Немското ателие AC Schnitzer изгради патрулна кола върху базата на хибридния спортен автомобил BMW i8. Купето е разработено в програмата по безопасен тунинг TUNE IT! SAFE! на властите в Германия.

В продължение на цяла година хибридът "Police BMW i8 TUNE IT! SAFE! by AC Schnitzer" може да бъде видян по тематични мероприятия, панаири и изложения. Първото от тях е Motor Show 2018 в Есен от 30 ноември до 9 декември.

Като начало за "Police BMW i8 TUNE IT! SAFE! by AC Schnitzer" базовият автомобил е с намалено с 2 см окачване, а след това е тестван с нов комплект пружини на "Северната дъга" в Нюрбургринг. Освен това, спортното возило е снабдено с 21-цолови ковани джанти, които са с 4,4 кг. по-леки от обикновените.Яко: Полицията в Германия с тунингован хибрид BMW i8 (видео)Яко: Полицията в Германия с тунингован хибрид BMW i8 (видео)

Патрулният автомобил е получил нов аеродинамичен комплект за тяло с елементи от въглеродни влакна. Състои се от преден спойлер, масивно задно антикрило и троен дифузьор.

От карбон са направени още дръжките на вратите, корпусите на страничните огледала, части от решетката и облицовката на въздуховодите. В кабината са се появили алуминиеви лостчета на волана и педали, както и метално покритие на контролера от iDrive системата.


Яко: Полицията в Германия с тунингован хибрид BMW i8 (видео)Яко: Полицията в Германия с тунингован хибрид BMW i8 (видео)

Тагове: AC Schnitzer тунинг полиция хибрид BMW i8 видео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ