www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mercedes модернизира суперавтомобила AMG GT

30.11.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 5355 прочитания
A+ | A-

Mercedes модернизира суперавтомобила AMG GT

Mercedes-AMG представи на Автосалон Лос Анджелис 2018 модернизиран вариант на суперавтомобила GT. Купето е получило някои промени във външността, усъвършенствани технически данни и нова "състезателна" версия.

Mercedes-AMG GT притежава вече светодиодни предни фарове, взаимставни от четиривратата версия GT, както и леко промена задница с различни тръби на ауспуха. В салона се е появил нов волан с два сензорни участъка за управление на мултимедийната система, изцяло цифров приборен панел с диагонал на екрана 12.3 инча, както и 10.3-инчов дисплей на инфотейнмънт комплекса.

За Mercedes-AMG GT вече е достъпна и системата AMG Track Pace, който в компанията определиха като "виртуален инструктор". Електрониката записва и анализира данни за работата на системите от превозните средства и телеметрията 10 пъти всяка секунда. След като изучава и сравнява повече от 80 различни параметъра, компютърът подсказва на пилота как да подобри времето за обиколка.


Mercedes модернизира суперавтомобила AMG GTMercedes модернизира суперавтомобила AMG GTMercedes модернизира суперавтомобила AMG GTMercedes модернизира суперавтомобила AMG GT

Тагове: Лос Анджелис Mercedes модернизира суперавтомобил AMG GTНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ