www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Прецедент: Volvo без нито една кола на изложението в Лос Анджелис

21.11.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 5316 прочитания
A+ | A-

Volvo обяви намеренията си за задаващия се автомобилен салон в Лос Анджелис през следващата седмица и, изненадващо, те не включват представянето или изобщо показването на каквито и да е автомобили. Вместо това, компанията ще представи визията си за това какво може да бъде автомобилът.

„Назовавайки автосалона си Automobility LA, организаторите са разпознали големите промени, настъпващи в индустрията“, коментира Мартен Левенстам, отговорник за продуктовата стратегията на Volvo Cars. „Искаме да покажем, че ние също разбрахме това и започваме дискусия за автомобилното бъдеще. Затова, вместо да покажем концептуален автомобил, ние ще говорим за концепцията за автомобил. Тази година ние няма да спечелим наградата за най-добър автомобил на изложението и се чувстваме добре, защото това не е автомобилно изложение“.

Вместо коли, шведската компания ще покаже на медиите и посетителите редица интерактивни демонстрации на услуги за свързаност, като споделяне на автомобила, доставки в автомобила, визията за автономно управление 360с и абонаментната програма Care by Volvo.

„Нашата индустрия се променя. Вместо само да създаваме и продаваме автомобили, ние осигуряваме на нашите клиенти свободата да пътуват по свой собствен, устойчив и безопасен начин“, заяви президентът на Volvo Cars Хакан Самуелсон. „Предлагаме на нашите клиенти достъп до автомобил с нови, интерактивни услуги, където и когато поискат“.

 Тагове: volvoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ