www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

DiVino.Taste 2018: Ще има вина, които ще се помнят дълго

10.11.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: Jordan Lukanov | 1227 прочитания
A+ | A-

DiVino.Taste 2018: Ще има вина, които ще се помнят дълго

По традиция във всяко следващо DiVino.Taste има интересни нововъведения. Осмото издание на най-големия форум на българското вино не прави изключение.

С всяка изминала година българското вино доказва, че има заслужено място на световната карта. Все повече стават вината, които се отличават с характера си, с потенциала за отлежаване и с времето стават по-добри.

За първи път, по време на DiVino.Taste 2018 ще има изграден Fine Wine Corner. Това е обособено пространство в основната зала на изложението, където ще бъдат представени над 50 селектирани български вина от най-висок клас, редки и ценни бутилки, наградени, стари реколти, вина с енотечна стойност.

Със сигурност това са вина, които няма да присъстват на масите на производителите в залата, но си заслужава да бъдат опитани. Някои от вината във Fine Wine Corner присъстват в класацията DiVino Top 50, други са награждавани в наши и международни конкурси, а трети ще покажат как се развиват с годините.

Във Fine Wine Corner всеки посетител на DiVino.Taste може да дегустира вината, които ще се помнят дълго срещу кредити от електронните DiVino карти, а броят кредити е различен за всяко вино. Дегустационната доза за вината от Fine Wine Corner e 30 мл.

Някои от вината от Fine Wine Corner ще се продават и в официалния магазин Casavino на DiVino.Taste 2018.


Тагове: DiVino Taste винo Интер Експо Център

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ