www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Лос Анджелис 2018: Volvo анонсира загадъчна новост

20.11.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 2338 прочитания
A+ | A-

Лос Анджелис 2018: Volvo анонсира загадъчна новост

Волво ще покаже на предстоящия Автосалон Лос Анджелис 2018 в края на ноември своя нова разработка. Всички подробности за нея засега се държат в секрет.

На тийзър-изображение, публикувано от Volvo, е показан смартфон със съобщение на дисплея "Това не е телефон". Възможно е в САЩ шведите да представят технология, разширяваща възможностите за синхронизация на това устройство с колата.

Второто изображение показва опакована кутия с черна лента - един необичаен подарък с надпис "Това не е пратка" е в багажника на кросоувър на Volvo. Все още е изключително трудно да се обясни какво целят шведите с тази снимка.

Към момента Volvo активно участва в разработки в областта на безпилотните технологии. Така например, през септември компанията показа концепт, наречен 360c.

Прототипът е оборудван с автопилот на пето ниво и може да се движи самостоятелно на обществени пътища без намеса на водача. Камери, радари и лидари, както и навигационна система от карти с висока точност, са отговорни за безопасното му придвижване.

Тъй като шофьор във Volvo 360c вече не е нужен, то инженерите са решили да се откажат от привичните органи за управление в салона. По време на пътувания с бъдещите автономни возила хората може да се занимават с множество различни дейности. Именно по тази причина интериорът на 360c може да се трансформира и да се използва като мобилен офис на колела, жилищна стая, място за развлечение или дори като спалня.


Лос Анджелис 2018: Volvo анонсира загадъчна новост

Тагове: Лос Анджелис Volvo анонс новост технология

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ