www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Lamborghini готви хибриден наследник на легендата Espada

20.11.2018 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Georgi Ivanov | 3383 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Моделната гама на Lamborghini може да нарасне в близко бъдеще, като главният изпълнителен директор на компанията Стефано Доменикали намекна, че четвъртият модел на марката може да е наследник на легендата Espada.

Естествено, Доменикали не влезе в подробности за бъдещия модел, но акцентира на това, че следващият автомобил трябва да предлага повече пространство на борда и да получи подходящо задвижване.

Плановете са моделът да се появи между 2025 и 2027 година, като става въпрос за plug-in автомобил, който в по-далечно бъдеще може да има и изцяло електрическа версия.

Хибридизацията ще е близкото бъдеще на Lamborghini, потвърди Доменикали. Според него, следващите Aventador и Huracan или както и да се казват техните наследници, ще са plug-in хибриди. Първо ще се появи хибридният V12 Aventador, а след това и V10 Huracan. В същото време компанията работи и по бъдещата хибридна версия на Urus, като засега проблемите са свързани с това, че V6 и V8 моторите на модела не успяват да осигурят необходимата динамика и мощност за бъдещата хибридна система.

Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ