www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новогодишен музикален фестивал 2018/19: Уроци по празничен етикет за деца и родители

14.11.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 1610 прочитания
A+ | A-

Новогодишен музикален фестивал 2018/19: Уроци по празничен етикет за деца и родители

В Литературен клуб "Перото" към НДК на 2 и 16 декември от 11:00 ч. ще бъдат организирани две тематични събития за деца и техните родители с тема: „Празничен етикет за цялото семейство“. Участниците ще обогатят познанията си и ще получат отговори на въпросите „Как да бъдем вежливи, когато сме на публични събития с мама и татко” и „Какво трябва да знаем, когато посещаваме концерт?“. Водещ на заниманията ще бъде Ана Динкова – основател и главен обучител на „Добри обноски“.

Новите знания децата и техните родители ще могат да приложат на практика на „Новогодишния концерт-матине за деца и възрастни“ на 29 декември от 11:00 ч. с участието на цигуларката Дарина Малеева и пианиста Ксавие Льоконт де ла Бретонери (Франция), а в програмата му ще звучи музика от Дебюси, Пуленк, Шуберт и Шуман. Едно от произведенията „Чудните приключения на слончето Бабар” ще бъде онагледено за детската публика с мултимедия и балетно изпълнение.

Заниманията са съпътстващи в програмата на 32-ото издание на Новогодишен музикален фестивал 2018/19. Пакетните цени за концерт и празничен етикет са както следва:
- дете до 12 години /концерт или празничен етикет/ – 6 лв.
- дете и родител /празничен етикет/ – 12 лв.
- дете и родител /концерт и празничен етикет/ – 18 лева.


Тагове: НДК новогодишен музикален фестивал деца родители

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ