www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Хонда и Гринч обединяват сили за Коледа (видео)

18.11.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 4435 прочитания
A+ | A-

Хонда и Гринч обединяват сили за Коледа (видео)

Хонда пусна рекламно клипче под името "The Grinch Steals Happy Honda Days". Отвъд Океана японската компания започна дилърска кампания в туитър свързана с предстоящите празници и премиерата по кината на анимацията "Гринч", в която зеленото човече се вихри за Коледа.

Филмът е екранизация по обичаната коледна класика на д-р Сюс. Гринч разказва за един зелен, циничен сърдитко, който решава да открадне Коледата, но желанието му е променено от щедрия празничен дух на малко момиченце. Забавна, затрогваща и поразително красива история за коледното настроение и несломимата сила на оптимизма.

Носителят на „Оскар“ Бенедикт Къмбърбач озвучава Гринч, който живее в уединение в пещерата си високо в планината в компанията само на вярното си куче Макс. С дом, пълен с изобретения и съоръжения, задоволяващи всекидневните му нужди, Гринч вижда съседите си от Койвил, само когато му свърши храната.

Всяка година по Коледа те нарушават спокойното му усамотение с все по-големи, по-ярки и шумни празненства. Когато жителите на града обявяват, че ще направят Коледното празненство три пъти по-голямо от миналогодишното, Гринч осъзнава, че има един-единствен начин да получи малко мир и тишина: ще трябва да открадне Коледа. За да го направи, той решава да замести Дядо Коледа на Бъдни вечер и дори успява да намери вял и не особено заинтересован елен, който да дърпа шейната му.

Междувременно долу в Койвил, преизпълнената с коледно веселие и дух Синди-Лу планира да хване Дядо Коледа, за да може да му благодари за помощта към уморената ѝ самотна майка. С наближаването на Коледа, добрите намерения на Синди-Лу и нейните приятели се преплитат с престъпните кроежи на Гринч.

Дали Синди-Лу наистина ще се срещне с Дядо Коледа? Дали Гринч ще успее да заглуши коледните празненства на Койвил веднъж завинаги? Отговорите на тези въпроси ще откриете в "Гринч" на 23 ноември 2018 г. по кината на 2D, 3D и 4DX.Хонда и Гринч обединяват сили за Коледа (видео)

Хонда и Гринч обединяват сили за Коледа (видео)

Хонда и Гринч обединяват сили за Коледа (видео)

Хонда и Гринч обединяват сили за Коледа (видео)

Тагове: Хонда Гринч Honda Коледа анимация филм трейлърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ