www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Лос Анджелис 2018: Хибридната Toyota Corolla стъпва и в Северна Америка (LIVE STREAM)

17.11.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 2924 прочитания
A+ | A-

Лос Анджелис 2018: Хибридната Toyota Corolla стъпва и в Северна Америка (LIVE STREAM)

Най-популярният седан в света Toyota Corolla за пръв път в САЩ ще бъде предложен с хибридно задвижване. Повече подробности за екологичния автомобил 2020 Toyota Corolla Hybrid ще научим по време на пресконференцията (28 ноември - LIVE STREAM) в рамките на предстоящия Автосалон Лос Анджелис 2018.

През тази седмица новото поколение имаше двойна световна премиера - глобалната версия (под името Levin в Китай) беше показана на автомобилното изложение в Гуанджоу, а в Калифорния се състоя дебютът на "четиривратката", предназначен за Северна Америка. Хечбек модификацията от Toyota Corolla беше разсекретена още през пролетта на тази година, а през септември се състоя премиерата на комби версията.

Сега идва времето на седана, който е получил две версии оформление на екстериора - Sporty и Prestige. Първата изглежда по-спортно и е насочена към младежта, а втората е за по-възрастните. Вариантите се отличават един от друг по оформлението на предната оптика, задните светлини и броните.

За двигателната гама в хода на презентацията в Китай японската компания не разказа много. От Тойота потвърдиха наличието в нея на двулитров четирицилиндров бензинов мотор. В стотина държави, в това число в Европа, производителят ще изпрати коли с хибридна установка, в състава на който влиза двигател с обем 1,8 литра. Сумарната мощност е 122 к.с., но подробности за елмотора все още липсват.


Лос Анджелис 2018: Хибридната Toyota Corolla стъпва и в Северна Америка (LIVE STREAM) Лос Анджелис 2018: Хибридната Toyota Corolla стъпва и в Северна Америка (LIVE STREAM) Лос Анджелис 2018: Хибридната Toyota Corolla стъпва и в Северна Америка (LIVE STREAM) Лос Анджелис 2018: Хибридната Toyota Corolla стъпва и в Северна Америка (LIVE STREAM)

Тагове: Лос Анджелис хибрид Toyota Corolla САЩ LIVE STREAM

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ