www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Rivian подсказва за електрическия си пикап

16.11.2018 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Georgi Ivanov | 3504 прочитания
A+ | A-

Rivian не е сред най-известните автомобилни производители, но това може съвсем скоро да се промени. Новата компания е създадена с амбициозната цел да осигури на американския пазар първия сериен електрически пикап. С оглед на това колко са популярни пикапите в Северна Америка и колко бързо навлизат електромобилите, то това може да се окаже чудесна рецепта за успех. Големите компании все още странят от тази ниша, като в GM съвсем наскоро решиха, че проектът за електрически пикап не ги интересува.

Електрическият пикап на Rivian, както и електрическият SUV на компанията ще бъдат представени на изложението в Лос Анжелис този месец.

Като всички нови компании, които се захващат с електромобили и от Rivian обещават вълнуващи неща за пикапа на име R1T. Ускорение от 0 до 60 мили в час, т.е 96 км/ч за 3 секунди, пробег с едно зареждане от над 600 километра и технологии за полуавтономно придвижване на борда.

Компанията планира да използва модулна платформа тип „скейтборд” за всичките си возила, а освен това компанията обещава и „изключително офроуд качества”.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ