www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Джипка от Mitsubishi ще превозва волейболните грации от "Марица"

01.11.2018 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 2594 прочитания
A+ | A-

Джипка от Mitsubishi ще превозва волейболните грации от "Марица"

Чисто нова джипка Mitsubishi Eclipse Cross получи най-успешният български волейболен клуб за последните 4 години - Марица (Пловдив). Ключа за спортния SUV от Mitsubishi Motors връчи изпълнителният директор на Балкан Стар Мотърс АД - дистрибуторът на японската марка за България - Виктор Мезан. Марица бе представена от президента на клуба Илия Динков, старши треньора Иван Петков и мениджъра Борис Халачев, както и от красивите и нетърпеливи да тестват автомобила волейболистки от женския отбор.

Mitsubishi Eclipse Cross е SUV със спортен дух и динамично излъчване. Традиционното за марката 4WD задвижване на този автомобил предизвиква водача да надскочи собствените си възможности, както при шофиране в града, така и извън него. Дързостта му, разбира се, е съчетана със съвременни системи за активна и пасивна безопасност, получили 5-звезден рейтинг на тестовете на Euro NCAP. Именно тези му качества го превръщат в перфектния партньор на шампионките на българския волейбол.

“В японската култура е дълбоко залегнало личностното усъвършенстване чрез безспирни целенасочени крачки в избраната посока. Тази традиция ние в Mitsubishi Motors наричаме “Пътят на съвършенството”, който марката следва вече 101 години. Не за първи път подкрепяме Марица и сме радостни, че отново ще имаме възможността да съпреживяваме всеки един успех заедно с тях. Пожелаваме на целия клуб смело и с много хъс да продължава да върви по безкрайния път на съвършенството и през този сезон!” - с тези думи предаде ключа на автомобила Виктор Мезан.

“Още преди години лично се убедих в качеството на моделите от марката Mitsubishi Motors, както и в общите ценности, които споделяме - стремеж към успех, упорита работа и спортен дух. Въпреки че цветът на автомобила е бронз, това партньорство ни мотивира още повече да подобрим цветовете на нашите медали там, където е възможно, през настоящия сезон, който вече стартира. Щастлив съм, че именно Eclipse Cross ще бъде талисманът на 4 гуми на нашия клуб!” - заяви Илия Динков.


Джипка от Mitsubishi ще превозва волейболните грации от "Марица"

Тагове: Джипка Mitsubishi волейбол грации Марица Eclipse

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ