www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ares Design слага ръка и на Tesla Model S

08.11.2018 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Georgi Ivanov | 1430 прочитания
A+ | A-

Ares Design слага ръка и на Tesla Model S

Ares Design е новата компания на провалилия се бивш шеф на Lotus Дани Бехар, който остави британската марка със стотици милиони дългове, а сега се занимава с възраждане на класически модели в съвременен вариант. Ares Design обаче прави нова крачка – идеята е да се превърне луксозния Tesla Model S в роудстър. Което означава, че вариантите на електромобила извън серийната му лифтбек форма ще нараснат с още един. Вече се появиха версии комби и shooting brake, като първата е дело на британската компания Qwest, а втората – на холандското ателие RemetzCar.

И в този случай става въпрос за промяна, свързана с панелите на каросерията, които обаче да останат в рамките на дизайна, зададен от Tesla, доколкото това е възможно. В механично отношение засега не се предвиждат промени.

През миналия месец Ares Design представи окончателната версия на своя гранд-турър, който е вариация на Ferrari 412 от 80-те години на миналия век. Автомобилът е построен на базата на Ferrari GTC4 Lusso, но ще получи изцяло нова каросерия.


Тагове: дизайн тунинг

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ