www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Как да си купим евтина суперкола? (видео)

06.11.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4933 прочитания
A+ | A-

Бизнесът с връщане на бракувани коли към живот е добра инвестиция в доста страни като Америка и Австралия. Принципът на действие е лесен - автомобилът се купува на търг с повреда по двигателя, купето или окачването и се ремонтира изоснови до състояние, в което може да се кара спокойно.

Може би най-популярното място за търгуване с такива коли е мрежата на Copart. Това е сайт, който събира спрени от движение коли от застрахователи и други търговци, като най-често причината за спирането от движение е щета, която е извън това, което компаниите искат да изплатят.

В случая от двете видеа по-долу имаме Audi R8, което има пазарна цена от около 80 000 долара. Машината тук е купена от Copart за 30 000 долара, като щетата не е напълно известна. След дни на проучване и разглобяване, новият собственик открива пукнатина в рамката, която дели купето от предния багажник.

Предстои ремонт, който няма да е много лесен с оглед на това, че въпросната рамка е направена от алуминий. Все пак, предвижданията са напълно завършената кола да струва не повече от 40 000 долара или двойно по-евтино от реалната пазарна цена.

Тагове: ремонтНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ