www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

825 конски сили за пистовия McLaren Senna GTR

05.11.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 2415 прочитания
A+ | A-

McLaren показа как може да изглежда пистовата версия на суперавтомобила Senna, носеща допълнителното означение GTR. Естествено, автомобил, кръстен на великия Айртон Сена ще бъде гледан под лупа от специалисти и анализатори от цял и представянето му на писта не може да бъде съпроводени с компромиси.

Senna GTR ще бъде произведен в серия от едва 75 коли, като всяка една от тях ще се сглобява ръчно в базата на компанията в Уокинг. Цената на всеки един Senna GTR е около 1,2 милиона евро, като първите доставки за клиентите ще са факт към септември догодина.

Senna GTR получава модернизирана версия на 4-литровия V8 двигател на модела, като мощността му ще е 825 конски сили, с 25 повече в сравнение със Senna. Все още обаче не са известни динамичните характеристики на Senna GTR, но от McLaren обещаха, че това е един от най-бързите пистови автомобили в света.

Стандартният Senna се ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,8 секунди, от 0 до 200 км/ч за 6,8 секунди, а максималната му скорост е 340 км/ч. Senna GTR ще е с още по-впечатляващи показатели.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ