www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вече 500 камиона за логистика в Дискордиа

31.10.2018 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 3297 прочитания
A+ | A-

Вече 500 камиона за логистика в Дискордиа

Вече с 500 камиона разполага Дискордиа - една от най-иновативните и бързо развиващи се транспортно-логистични компании в Европа. Превозвачът отбеляза повода с официално представяне на 500-ия камион в София, в което се включиха над 100 служители.

Новото превозно средство в семейството на Дискордиа може лесно да бъде разпознато по пътищата благодарение на специалния си дизайн, който носи едно от основните послания на компанията – „Продължаваме да растем“. Дискордиа ще разраства флотилията си и в бъдеще, като до средата на следващата година ще бъдат доставени още 150 модерни камиона, което ще затвърди лидерските позиции на превозвача в сферата на транспорта и логистиката в страната.

През последните години компанията бележи впечатляващ средногодишен растеж от 35% – 40% благодарение на десетки иновативни решения, които повишават значително ефективността й. Ключов фактор за успеха на компанията е силният й екип от 850 души.

„Щастливи сме, че вече разполагаме с 500 камиона. Прилагайки един по-различен и иновативен бизнес модел, ние показваме как инвестициите в най-новите технологии и опазващи околната среда превозни средства водят до устойчив растеж и оптимизират дейността ни. Амбицията ни е Дискордиа да продължи да бъде сред водещите превозвачески компании в Европа и да допринася за развитието на транспорта и спедицията“ - коментира Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа.

Ключов фактор за успеха на компанията е силният й екип от 850 души. Ръководството на Дискордиа се стреми да насърчава нестандартното и иновативно мислене на служителите си и да ги мотивира да се включват активно във вземането на решения. Поради динамичното си развитие компанията непрекъснато създава нови работни места и стимулира пазара на труда.


Вече 500 камиона за логистика в ДискордиаВече 500 камиона за логистика в ДискордиаВече 500 камиона за логистика в ДискордиаВече 500 камиона за логистика в Дискордиа

Тагове: 500 камион логистика Дискордиа

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ