www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

БГ бизнес: Продават сe резервации за Tesla Model 3

30.10.2018 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: Kiril Stoykov | 4690 прочитания
A+ | A-

БГ бизнес: Продават сe резервации за Tesla Model 3

Български автокъщи завъртяха нов бизнес с резервации. Става въпрос за продаване на място за покупка на Tesla Model 3. Най-евтиният модел на американската компания ще направи своя деют в Европа догодина.

"Продавам резервации (преотстъпвам ред) за едни от първите Tesla Model 3, които ще бъдат доставени в Европа в края на 2018 година (Tesla промениха датата за доставка за Европа за началото на 2019 година). Възможност за конфигуриране (Избор на цвят, батерия, задвижване, екстри). Съдействие за транспорт на автомобилите до България. Оставащ брой заявки за автомобили - 6 броя!", се посочва в една от обявите в mobile.bg.

Пловдивска автокъща пък предлага доставка на Tesla Model 3 директно от САЩ. Цената на електрическия седан обаче е 121 500 лв. за кола с пробег 10 465 км. В цената е включено мито, ДДС, транспорт и технотест. Доставка до КАТ и готова за регистрация. Автомобилът се намира в САЩ и се доставя по заявка.


БГ бизнес: Продават сe резервации за Tesla Model 3БГ бизнес: Продават сe резервации за Tesla Model 3БГ бизнес: Продават сe резервации за Tesla Model 3БГ бизнес: Продават сe резервации за Tesla Model 3

Тагове: TeslaModel3резервацияпазарБългарияцена

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ