www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mercedes GLE тръгва у нас от 121 000 лв., с 11% по-евтино от Германия

30.10.2018 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Kiril Stoykov | 3240 прочитания
A+ | A-

Mercedes GLE тръгва у нас от 121 000 лв., с 11% по-евтино от Германия

В България новият Mercedes-Benz GLE ще се предлага на цени от 121 000 лв с ДДС и по-богато базово оборудване. До 11% е по-ниска цената на официалния вносител у нас Силвър Стар за Mercedes GLE 300 d 4MATIC и Mercedes GLE 450 4MATIC спрямо ценовата листа в Германия. Mercedes GLE ще се предлага на българския пазар и във вариант 6+1 места т.е. ще може да се ползва данъчен кредит.


Допълнително стандартно оборудване за българския пазар включва Активен асистент при паркиране вкл. PARKTRONIC, пакет oгледала, амбиентно интериорно осветление с 64 цвята, велурени стелки в цвета на интериора, отопляеми предни седалки.


Новият Mercedes GLE е пълен с иновации. Системата за активно окачване E-ACTIVE BODY CONTROL, захранвана от 48-волтова инсталация е нещо, което се прави за първи път в света. При системите за улесняване на шофирането също е направена стъпка напред с новата Active Stop-and-Go Assist. Интериорът е още по-просторен и удобен, като вече има възможност по желание на клиента да се добави трети ред седалки. Системата за инфотеймънт е с по-голям екран и цветен преден дисплей с разделителна способност 720 x 240 пиксела и пълна гама от цветове, а MBUX Interior Assistant вече разпознава движенията на ръцете, за да може още по-добре да разгадава намеренията ви и да ви улеснява. Дизайнът на автомобила отвън не само внушава усещане за мощ и присъствие, но и постига аеродинамична ефективност, с която всички производители от SUV сегмента ще трябва да се съобразяват. При дебюта си на пазара в началото на 2019 GLE ще получи напълно нова серия от мотори.

В България моделът може да се поръчва от 1 ноември, а първите автомобили се очакват да пристигнат в началото на 2019 година.Mercedes GLE тръгва у нас от 121 000 лв., с 11% по-евтино от ГерманияMercedes GLE тръгва у нас от 121 000 лв., с 11% по-евтино от ГерманияMercedes GLE тръгва у нас от 121 000 лв., с 11% по-евтино от ГерманияMercedes GLE тръгва у нас от 121 000 лв., с 11% по-евтино от Германия

Тагове: GLEMercedesцена

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ