www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Сервиз на Волво Груп България и край Велико Търново

29.10.2018 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 1048 прочитания
A+ | A-

Сервиз на Волво Груп България и край Велико Търново

Волво Груп България се похвали с нов сервиз в Килифарево - близо до Велико Търново. Инвестицията надхвърля 660 хил. лева и e част от стратегията на компанията за разширяване на мрежата у нас. В сервизния център ще се извършва обслужване и ремонт на пълната гама товарни автомобили от марките Volvo и Renault. С откриването на базата Велико Търново сервизната мрежа на Волво Груп България у нас разполага с пет бази, а общият размер на инвестицията до момента надхвърля 12 милиона лева.

Лентата по време на официалното откриване прерязаха заедно заместник-кметът на Община Велико Търново Снежана Данева, кметът на Килифарево Димитър Събев, Карин Йохансон, управител на Волво Груп България, Десимир Рангелов, мениджър “Следпродажбено обслужване” и екипът на сервизния център. Базата разполага с модерно оборудване по утвърдените глобални стандарти на Volvo Group, две проходни клетки, моноколонни подемници с капацитет 30 тона и мобилен двутонен кран за демонтаж на възли и агрегати. Ситуирана в Килифарево, тя е в непосредствена близост до Околовръстния път на Велико Търново, с лесен и бърз достъп за клиентите.

Капацитетът на обслужване е над 2000 камиона годишно, като ще може да се работи по 4 до 6 машини едновременно. Клиентите могат да разчитат на екип от квалифицирани специалисти и мобилна група. Складовата база ще разполага с широка наличност на резервни части и възможност за експресни доставки.

Откриването на новия сервизен център във Велико Търново е поредната стъпка в развитието на мрежата на Волво Груп България и увеличаване на капацитета й. Проектът стартира с откриване на сервизна база във Варна, а в началото на 2016 г. отвори врати и разширеният сервизен център в София, който има капацитет за сервизиране на 10 368 товарни автомобили средно на година и позволява едновременна работа по 16 влекача.

През 2017 г. заработи и новият център на Волво Груп България в Бургас, изграден с 2 млн. лева инвестиция. През пролетта на 2018 год. направена и първата копка на нов модерен сервизен център в Пловдив, който ще заработи през 2019 г., а компанията продължава да работи по проекта за по-нататъшно разширяване на мрежата.


Сервиз на Волво Груп България и край Велико Търново

Тагове: Сервиз Волво Груп България Велико Търново камион

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ