www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Сервиз на Волво Груп България и край Велико Търново

29.10.2018 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 1580 прочитания
A+ | A-

Сервиз на Волво Груп България и край Велико Търново

Волво Груп България се похвали с нов сервиз в Килифарево - близо до Велико Търново. Инвестицията надхвърля 660 хил. лева и e част от стратегията на компанията за разширяване на мрежата у нас. В сервизния център ще се извършва обслужване и ремонт на пълната гама товарни автомобили от марките Volvo и Renault. С откриването на базата Велико Търново сервизната мрежа на Волво Груп България у нас разполага с пет бази, а общият размер на инвестицията до момента надхвърля 12 милиона лева.

Лентата по време на официалното откриване прерязаха заедно заместник-кметът на Община Велико Търново Снежана Данева, кметът на Килифарево Димитър Събев, Карин Йохансон, управител на Волво Груп България, Десимир Рангелов, мениджър “Следпродажбено обслужване” и екипът на сервизния център. Базата разполага с модерно оборудване по утвърдените глобални стандарти на Volvo Group, две проходни клетки, моноколонни подемници с капацитет 30 тона и мобилен двутонен кран за демонтаж на възли и агрегати. Ситуирана в Килифарево, тя е в непосредствена близост до Околовръстния път на Велико Търново, с лесен и бърз достъп за клиентите.

Капацитетът на обслужване е над 2000 камиона годишно, като ще може да се работи по 4 до 6 машини едновременно. Клиентите могат да разчитат на екип от квалифицирани специалисти и мобилна група. Складовата база ще разполага с широка наличност на резервни части и възможност за експресни доставки.

Откриването на новия сервизен център във Велико Търново е поредната стъпка в развитието на мрежата на Волво Груп България и увеличаване на капацитета й. Проектът стартира с откриване на сервизна база във Варна, а в началото на 2016 г. отвори врати и разширеният сервизен център в София, който има капацитет за сервизиране на 10 368 товарни автомобили средно на година и позволява едновременна работа по 16 влекача.

През 2017 г. заработи и новият център на Волво Груп България в Бургас, изграден с 2 млн. лева инвестиция. През пролетта на 2018 год. направена и първата копка на нов модерен сервизен център в Пловдив, който ще заработи през 2019 г., а компанията продължава да работи по проекта за по-нататъшно разширяване на мрежата.


Сервиз на Волво Груп България и край Велико Търново

Тагове: Сервиз Волво Груп България Велико Търново камион

СнимкиОще по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ