www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Логистичният лидер GEFCO в световния Топ 5 на 2019 "HappyTrainees"

22.10.2018 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 2375 прочитания
A+ | A-

Логистичният лидер GEFCO в световния Топ 5 на 2019 "HappyTrainees"

GEFCO - глобален лидер в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, получи наградата 2019 "HappyTrainees" в световните, европейски и френски класации. За пръв път компанията се нарежда сред петте най-големи компании в света за щастливи стажанти, студенти и международни корпоративни доброволци.

Създадена през 2012 г., класацията "SelectMyCompany.com / HappyIndexTrainees" отличава компании, които са постигнали отлични постижения в системите си за наемане, поддръжка и управление на студенти. Класацията има две основни цели: да насочва младите служители в избора им на кариера, като показва най-добре класираните компании и да даде възможност на участниците да оценят политиката си в областта на човешките ресурси напълно прозрачно.

Повече от 50 000 стажанти и студенти се включиха в дигитално проучване на Класация 2019 за да оценят (от 0 до 5) опита на своите компании в шест области: развитие на кариерата, работна среда, управление, мотивация, гордост и щастие. Тази година наградата HappyTrainee бе присъдена на 200 компании от повече от 3300 участника в трите категории, които се основават на броя на студентите, наети на годишна база (над 500, 100-499 или под 100).

За пръв път GEFCO се нарежда сред петте най-големи световни компании (с наети от 100-499 студенти годишно), където стажантите и студентите са най-щастливи, с постигнат резултат от 3,87 от 5. Общо 77,6% от студентите казват, че биха препоръчали GEFCO за стаж, работно посещение или международна доброволна програма.

GEFCO получи и приза "HappyTrainees" в категориите за Европа и Франция, съответно с 3.84 и 3.85 от 5. Този резултат отразява последователността в политиката на компанията във Франция, както и в нейните дъщерни дружества по целия свят.

"Още веднъж, ние сме щастливи и много горди, че получаваме отличието „HappyTrainees“, което показва доверието на студентите в компанията. Стажантските програми, кариерното развитие и обучението са ключови фактори за представянето и успеха на Групата GEFCO. По-конкретно, разчитаме на тези млади таланти и техните нови идеи, за да насърчим иновациите в компанията и да стимулираме бъдещото й развитие Те играят важна роля в нашите екипи, затова посланието ни към тях е: присъединете се към нас!", коментира Виржини Утерович, директор на Group Talent в GEFCO.


Тагове: GEFCO логистика лидер Топ 5

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ