www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Изписват Ники Лауда от болницата

17.10.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2218 прочитания
A+ | A-

В най-скоро време трикратният световен шампион във Формула 1 Ники Лауда ще бъде изписан от виенската болница, където в началото на август претърпя спешна трансплантация на бял дроб. Информацията се появи в няколко австрийски издания, които цитират различни източници от болницата, които твърдят, че възстановяването на неизпълнителния директор на тима на Mercedes във Формула 1 върви изключително успешно.

„Лауда вече може да бъде изписан – заяви говорител на болницата пред OE24. – Той обаче дълго време е бил обездвижен и тялото му е отслабнало, така че той трудно стои на краката си без чужда помощ. Когато Ники укрепне, ще го изпишем, за да продължи възстановяването си в специализирана клиника.”

Сега Лауда работи всеки ден с екип от трима физиотерапевти, които тренират с него по три 3 часа, а освен това всеки ден го извеждат в двора на болницата на чист въздух.

Съпругата на Ники Биргит заяви, че се надява, че Лауда ще бъде изписан от болницата във Виена в края на този месец или началото на следващия.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ