www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Споделен уикенд с елмобилите на Spark Bulgaria

13.10.2018 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 3247 прочитания
A+ | A-

Споделен уикенд с елмобилите на Spark Bulgaria

Този уикенд платформата за споделяне на елмобили Spark Bulgariа празнува увеличаването на автомобилния си парк с 50 нови автомобила Volkswagwen e-up!. Заедно с представителството на Фолксваген у нас компанията организира Spark up! weekend с двe различни събития, на които да се включите.

В събота, 13 октомври, в рамките на Бакхус FISH Fest пред Grand Hotel Sofia до 19:30 ч. ни очаква уникалната кулинарна изненада Spark drive thru. На следващия ден всички са поканени - малки и големи, в Sofia Tech Park от 11:30 ч. до 16:00 ч. за да споделят игри и награди в събитието "Споделена Неделя със Spark и Volkswagen".

Какво да очакваме на Споделената неделя? Освен страхотна храна и супер музика ще има много забавни приключения и игри, в които могат да се включват малки и големи през целия ден, както и атрактивни награди.

Участието ще е отборно, като минимум двама могат да са отбор – все пак е споделена неделя. Ето малко повече детайли за игрите:
- Spark е-up!: автомобилът на загадките – това е мястото, в което ще трябва да отговорите на някоя от загадките и да разберете интересни нови неща. П.П. Знаете ли какво е на цвят млякото на хипопотама?
- Споделени ски: зимата още не е тук, но ще има суха тренировка, която изисква физическо усилие и координация с участието на целия отбор с цел прекосяване на раззтоянието между 2 автомобила;
- Мост към бъдещето: това е именно електрическият автомобил. Въпреки, че е неделя, на отборите ще се наложи да се концентрират сериозно, за да успеят да сглобят мост между две коли, за да пренесат специалния товар, а той ще е мноооого насипен!
- Spark мини голф: чувстваш, че си добър поне колкото Тайгър Уудс в голфа, но досега не си имал шанс да блеснеш с таланта си? Настъпи твоят час – покажи на всички колко си добър като преминеш мини голф трасето с най-малко удари. Пази се от SPARK-a, който e най-голямото препятствие на трасето. Пазете и самия SPARK в този ред на мисли…
- Синият пъзел: някъде в сините коли са скрити парчетата от син пъзел. Намери ги, за да сглобиш пъзела. Уж малки коли, а колко много места за криене има в тях;

И още - всяко изпълнено изпитание осигурява един печат в талона на участника, който той получава при регистрацията на място. Съберете три печата и участвайте в томбола за ваучер от SPARK. Съберете пет печата и участвайте в томбола за ваучер за SPARK и супер награда от Volkswagen.


Споделен уикенд с елмобилите на Spark BulgariaСподелен уикенд с елмобилите на Spark Bulgaria

Тагове: Споделен уикенд елмобил Spark Volkswagen

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ