www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте как си разпределиха отсечките Митко и Крум

12.10.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Рали | Автор: Georgi Ivanov | 6007 прочитания
A+ | A-

Двамата двукратни победители в рали „България” Крум Дончев и Димитър Илиев вече са готови с разпределението на отсечките в тазгодишното издание на състезанието. Двамата се върнаха на старт, но като един екипаж, като ще се редуват кой да кара и кой да навигира.

Двамата стартират с Mitsubishi Lancer Evo IX и потеглят с №22.

Ето как точно си разпределиха задачите легендарните пилоти:

В първата отсечка – суперспециалния етап в курорта „Албена” зад волана ще седне Димитър Илиев, а Крум ще е негов навигатор. В събота сутринта започва Крум, който ще кара на „Аладжа манастир”. Следващият етап – „Дюлино”, е за Илиев, а Дончев се завръща за „Козичино”.

Следва второ преминаване на „Аладжа манастир”, като зад волана пак ще бъде Крум, а последните два етапа за деня – „Аврен”, са поети от Митко. В неделя Дончев ще кара два пъти на „Бяла вода”, а Илиев – два пъти на „Виница”.

Освен двамата шампиони, които се борят за трета победа в ралито, към същото постижение се стреми и бившият навигатор на Илиев – Янаки Янакиев. Той обаче е в екипаж с Йордан Атанасов (Mitsubishi Lancer Evo IX), като двамата също са претенденти за победата.

Днес е официалният старт на ралито, а вечерта е и първата отсечка по алеите на курорта Албена.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ