www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Модернизираният UAZ Patriot с яки офроуд тестове (видео)

08.10.2018 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 2033 прочитания
A+ | A-

Модернизираният UAZ Patriot с яки офроуд тестове (видео)

Уляновският автомобилен завод (УАЗ) разпространи в своя YouTube канал видео с изпитания на модернизираната джипка UAZ Patriot от моделна година 2019. Възлите и агрегатите са тествани на специално трасе.

От компанията заявяват, че "Патриот" се подлага на сериозни изпитания - все едно, че "един километър в такива условия да е равен примерно на сто километра при обичайни". Обновеният UAZ Patriot беше представен преди месец.

Офроудърът е окомплектован с 2,7-литров бензинов двигател с повишена степен на компресия и модифицирани фази на газоразпределение. Освен това, в агрегата се използва усилена цилиндрова глава, двуредна верига, както и нови бутала, клапани и разпределителни валове.

Двигателят на UAZ Patriot вече развива 150 к.с. и 235 Нм въртящ момент, което е повече с 15 к.с. и 18 Нм от стария мотор. Максималната тяга е достъпна при 2650 об/мин вместо предишните 3900 об/мин. Освен това, инженерите от Уляновския автозавод са усъвършенствали петстепенната механична скоростна кутия, съединителя, кормилното управление и окачването.Тагове: УАЗ Патриот UAZ Patriot офроуд тест видео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ