www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Peugeot 508 с авторитетен приз за дизайн

04.10.2018 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 3711 прочитания
A+ | A-

Peugeot 508 с авторитетен приз за дизайн

Журито на авторитетното издание Automotive News Europe награди работата на Пиер-Пол Матей и неговия екип от дизайнери по новия Peugeot 508. Пиер-Пол Матей, директор дизайн на колата, прие приза за дизайн за 2018 год. Eurostar Design за работата си по изцяло новия седан на Пежо.

Всяка година Automotive News Europe отличава хора, които са създали особено иновативен продукт в автомобилния сектор. Журито аплодира дръзките решения в дизайна, които ясно се разграничават от конвенционалните елементи, характерни за външния вид и стила на седаните от сегмент D.

Решението да се създаде по-къс модел от предишното поколение и да се използва технология за врати без рамки, което намалява пътния просвет в сравнение с основните му съперници в сегмента, му придава специално присъствие и стойка. Това са само някои от тайните зад характера на новия Peugeot 508.

Освен пропорциите на автомобила журито оцени и интериорния дизайн, подчертавайки неговата оригиналност. Новият Peugeot 508 е оборудван с най-новата версия на PEUGEOT i-Cockpit®, която запазва ключовите му компоненти, а именно компактен волан, голям 10-инчов капацитивен сензорен екран и цифров дисплей на нивото на очите с висока резолюция и възможност за персонализация.


Peugeot 508 с авторитетен приз за дизайнPeugeot 508 с авторитетен приз за дизайн

Тагове: Peugeot 508 награда авторитет приз дизайн

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ