www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Специални съботи "за и със" деца в Литературен клуб "Перото"

26.09.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 1636 прочитания
A+ | A-

Специални съботи "за и със" деца в Литературен клуб "Перото"

На 29 септември от 11:30 ч. с първия спектакъл "Каша за душата или Коледното джудже в бакалницата" Литературен клуб „Перото“ започва серия детски инициативи в културното пространство на НДК. Всяко съботно утро най-малките ще бъдат посрещани със забавни, поучителни и образователни спектакли.

Първото представление ще запознае децата с темата за избора, пред който всеки един от нас е изправен всеки ден. Изборът на пътя, по който да поеме – пътят на духовното или пътят на материалното.

Главният герой – Коледното джудже (домашно духче) случайно се запознава с поезията в лицето на една книга разменена за пакетче кафе в кварталната бакалия. Това запознанство го поставя пред сложен и на практика невъзможен избор за неговото недорасло съзнание – духовното (представено в приказката от беден студент, който не може да го храни и топли, но е способен да му чете до безкрай красиви истории) или материалното (в лицето на продавачката в бакалницата, която го храни с вкусна каша и топли цял етаж само за него, но е неспособна да прочете нещо повече от сутрешния вестник).

Режисьор на „Каша за душата или Коледното джудже в бакалницата“ е Даниана Коева, а в ролите ще видим Даниела Маринова, Ива Караманчева, Константин Костадинов, със специалното участие на Георги Михалков и Алгара Михалкова – глас. Спектакълът е подходящ за деца между 6 и 8 годишна възраст, и е с продължителност 50-60 минути - цена на билетите: придружител + дете - 15 лева. За всеки допълнителен посетител /възрастен или дете/ – допълнителни 5 лв.

Източник: ndk.bg


Специални съботи "за и със" деца в Литературен клуб "Перото"Специални съботи "за и със" деца в Литературен клуб "Перото"

Тагове: Спектакъл деца Литературен клуб Перото НДК

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ