www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Домашен майстор: Пежо разшири гамата си от акумулаторни инструменти

27.09.2018 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 2383 прочитания
A+ | A-

Домашен майстор: Пежо разшири гамата си от акумулаторни инструменти

Пежо лансира 8 нови акумулаторни инструменти за 2018 година - ударна бормашина, къртач, циркуляр, трион-зеге, орбитален шлайф, ъглошлайф, виброшлайф и мултифункционален инструмент ще зарадват и най-взискателните домашни майстори. Техният елегантен и модерен дизайн е проектиран от Peugeot Design Lab.

Надграждайки над 200-годишната си история в тази дейност, Peugeot разширява гамата си акумулаторни инструменти. Новите инструменти ще бъдат пуснати в продажба през ноември и ще бъдат изложени на щанда на френската марка на Автосалон Париж 2018.

Там Peugeot ще представи осемте нови акумулаторни инструменти за професионалисти и опитни любители. Техните батерии са сменяеми за безпроблемна работа. Ударната бормашина и къртачът могат да пробиват отвори и в най-устойчивото дърво и бетон.

Най-взискателните домашни майстори ще оценят LED осветлението на триона-зеге и циркуляра, оборудван с лазер за рязане с висока прецизност. Орбиталният шлайф може да се хване отпред или отгоре. Ъглошлайфът, виброшлайфът и мултифункционалният инструмент за рязане, изрязване и шлифоване на всякакви повърхности допълват гамата.

Дизайнерите на Peugeot Design Lab са придали модерна идентичност и специална ергономичност на всеки един от тези нови инструменти. Елегантният им стил подчертава тяхната здравина и компактност. Цветовата комбинация е вдъхновена от елегантната двуцветна боя на каросерията на Peugeot SUV 3008 и 308 GTi. Дръжката от два вида материал ги прави по-здрави за хващане и предоставя оптимално удобство при употреба.

Тези нови безкабелни инструменти на Пежо допълват предложението, лансирано в средата на 2017 г., с електрически пробивни инструменти - бормашини и винтоверти. Те позиционират Peugeot Outillage по-високо на нарастващия пазар на преносими електрически инструменти. С новата си гама инструменти Peugeot – производител на триони от 1810 г., припомня и надгражда своето минало.


Домашен майстор: Пежо разшири гамата си от акумулаторни инструментиДомашен майстор: Пежо разшири гамата си от акумулаторни инструментиДомашен майстор: Пежо разшири гамата си от акумулаторни инструментиДомашен майстор: Пежо разшири гамата си от акумулаторни инструменти

Тагове: Майстор Peugeot Пежо гама акумулаторни инструменти Design LabНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ