www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Хиляди на мотори се включиха в „Масово Нощно Каране" 2018

24.09.2018 | Авто новини: Катастрофи » Акции | Автор: Jordan Lukanov | 4379 прочитания
A+ | A-

Тази година „Масово Нощно Каране“ отбеляза рекорден брой участници - около 7000 водачи на две гуми, които в нощта на 22 срещу 23 септември преминаха по столичните улици с призив за по-голяма толерантност на пътя. Събитието се организира за четвърта поредна година от най-голямата мотоциклетна организация в страната Sofia Riders, и е най-голямото мото шествие в страната.

Всички участници почетоха паметта на жертвите на пътя. Мероприятието бе подкрепено от зам.-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов и рали шампионът Крум Дончев, но не като мотоциклетист, а автомобилист участващ с единствения автомобил, който заедно с Андрей Дянов от Sofia Riders поведоха колоната от мотористи по нощна София.

„Ролята на полицията бе първо да охранява това шествие, с цел да не се допуска инцидент по 19-километровия маршрут из София, второ да демонстрира, че и ние сме зад тази прекрасна идеята на тези млади хора. Подкрепяме ги и искаме тя да стигне до максимален брой български граждани“ - сподели зам-.министър Балабанов.

„Призивът ми е да покажем, че всички ние сме част от пътната мрежа. Да бъдем предпазливи, да внимаваме и най-вече да бъдем толерантни. Има място за всички на пътя и най-важното е да стигнем там, закъдето сме тръгнали, защото ние всички имаме семейство и приятели, които ни чакат“, каза Андрей Дянов от Sofia Riders.

„Единствено и само силният човек може да бъде толерантен. Той е напълно уверен в себе си и познава изключително добре своя път, цени вярата и добродетелите. В душите на толерантния човек няма и капчица страх! Трябва да осъзнаем, че между нас винаги ще има различия, такова е естеството на живота и ние трябва да приемем това. Вместо обаче да се плашим от различията си и да попадаме в плен на агресията, по-добре е да потърсим общото, това, което ни свързва и да направим така, че да засилим елемента, който ни събира. За да оцелееш, трябва да си силен, а силен ли си, ще можеш да създаваш хармонична среда, в която на всеки ще е добре! Щастлив съм, че станах част от призива за „Толерантност“ на Sofia Riders” - коментира рали-шампионът Крум Дончев.Тагове: Безопасност мотори мотоциклет "Масово Нощно Каране"Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "