www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ауто сити Пловдив 2018: Впечатляващи модерни технологии в Международния технически панаир

23.09.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 4097 прочитания
A+ | A-

Ауто сити Пловдив 2018: Впечатляващи модерни технологии в Международния технически панаир

Интригуващи експонати и щандове с атрактивен дизайн ще посрещнат посетителите на Международния технически панаир в Пловдив, който започва на 24 септември. Те ще видят на живо авангардната индустрия и модерните технологии чрез иновативни продукти и оригинални визуални решения.

Известна българска компания подготвя композиция от цветове и светлини като фон на колекция електромотори. Специално е поръчана видео стена с площ 40 кв. метра, която е единствена в България. Висящ телевизор с двустранен екран е другата изненада на щанда. 17 тона техника, извозена с 14 тира, ще бъде използвана за осъществяване на този артпроект в рамките на изложбата „Машиностроене“.

На нея ще бъде показан и товарач гигант от фирмата, която миналата година взе златен медал за най-големия мотокар, произвеждан в България. Новото изделия не отстъпва на знаменития си предшественик. Телескопичният товарач повдига до 25 тона в обсегът на действие 14 метра.

Още чудеса на съвременните технологии представя Съюзът на изобретателите със 17 непоказвани досега разработки от шест държави. Станция за бързо зареждане на електромобили, вертикално излитащ и кацащ самолет, слънчева екоцентрала са само част от тази зона на бъдещето в изложбата „Робохайтех“.

На нейните футуристични експонати съперничат модели от „Ауто сити Пловдив“. Тук ще може да се види елмобил Tesla S. Хитов е и електромобилът Hyundai Kona EV заради пробега от 482 километра. Любителите на високите скорости ще се насладят и на луксозните „Рейндж Роувър Аутограф“ (2019 г.), „Мерцедес S-Клас“ (2018), BMW 5-а и 7-ма серия.

Новост са и демонстрациите за реставриране и пълна промяна на интериора на автомобила. Майстори освежават дизайна и сменят цвета на салона, тавана, волана, таблото с помощта на 200 вида кожи и модерни материи.

Професионалистите в сферата на електрониката и електротехниката ще открият много приложения на върховите технологии в „Елтех“, която отбелязва най-голям ръст сред десетте изложби на Есенния панаир в Пловдив. Той продължава до 29 септември.

Фирми от 35 държави представят продукти и услуги от електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, водния сектор химическата промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилната индустрия. Те може да се видят от 9 до 18 ч., а в последния ден на изложението – до 14 часа.

Един от посетителите на Auto City 2018 ще спечели лека кола по избор измежду 7 модела. Наградата е осигурена от Международен панаир Пловдив, който организира най-престижния технологичен форум на Балканите.


Ауто сити Пловдив 2018: Впечатляващи модерни технологии в Международния технически панаирАуто сити Пловдив 2018: Впечатляващи модерни технологии в Международния технически панаир

Тагове: Ауто сити Пловдив 2018 технологии панаир

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ