www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Jumeirah откри разкошен хотел в Нанкин

18.09.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: Jordan Lukanov | 2022 прочитания
A+ | A-

Jumeirah откри разкошен хотел в Нанкин

Jumeirah Group - водеща международна компания в сферата на гостоприемството и разкоша и член на Dubai Holding, обяви, че открива хотел Jumeirah Nanjing в Нанкин - бивша столица на Китай. Хотелът обединява богатата история на китайската държава и съвременноста и се намира в легендарното здание на архитект Захи Хадид - Международния младежки културен център (IYCC).

Построеният на брега на река Яндзъ и вдъхновен от грациозните ветроходни кораби архитектурен проект органично съединява традициите и космополитизма на Нанкин. Хотелът се помещава във високите етажи на зданието - от 39-и до 67-ми, и предлага на гостите си 212 стаи и 49 луксозни апартамента, както и превъзходни ресторанти и барове. Към момента портфолиото на Jumeirah включва 22 разкошни хотела и курорта по целия свят. Планира се откриването на нови дестинации в Азиатско-Тихоокеанския регион, включително Китай и Бали.

Жозе Силва, изпълнителен директор на Jumeirah Group, отбеляза: "Jumeirah Nanjing стана великолепно допълнение към нашето портфолио и ние се гордеем с това, че ни беше дадена възможност да се погрижим за такова важно здание. Международният младежки културен център е безценен архитектурен шедьовър. Откриването на хотела ще допринесе за развитието на туризма в град и ще стане важен етап в осъществяването на глобалната ни стратегия за развитие".Jumeirah откри разкошен хотел в НанкинJumeirah откри разкошен хотел в Нанкин

Тагове: Китай Jumeirah хотел

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ