www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Български отбор на финалите на MercedesTrophy

28.06.2011 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: | 1870 прочитания
A+ | A-

- Първото издание на най-големия и най-стар аматъорски голф-турнир в света излъчи тримата най-достойни да представят страната ни в Щутгарт
- Три квалификационни кръга и Национален финал определиха състава на Отбор България за Световния финал
- Квалификации в Thracian Cliffs, BlackSeaRama и Lighthouse, 21 – 23 май 2011 г.
- Национален финал в Pirin Golf & Coutry Club, 25 юни 2011 г.
- Световен финал в Щутгарт, 28 септември – 3 октомври 2011 г.
- Mercedes-Benz празнува 125-ия рожден ден на автомобила

Шейсет и пет голфъри, преминали успешно квалификациите през май, премериха сили в Националния финал на турнира MercedesTrophy в Pirin Golf & Country Club край Разлог. Изключително ветровитото време постави на огромно изпитание уменията на състезателите и направи битката за спечелване на трофеите още по-драматична. С впечатляваща игра в невероятно тежките условия Теодор Тодоров заслужи първото място в Дивизия А с 23 брутни стейбълфорд точки. Кирил Златков постигна най-добър резултат в Дивизия В (39 нетни стейбълфорд точки), а Сергей Стойков игра най-добре в Дивизия С (42 нетни стейбълфорд точки). При дамите, най-добре се представи Ники Фентън с 27 нетни стейбълфорд точки.
Според регламента на състезанието, Отбор България, който ще представи страната на Световния финал в града на Mercedes – Щутгарт, в края на септември, се формира от най-добре представилите се клиенти на автомобилната марка. Затова освен Теодор Тодоров и Сергей Стойков, в отбора влиза и Владимир Боянов, постигнал второ място в Дивизия В с 35 нетни стейбълфорд точки.
“Поздравления за победителите, както и за всички участници! Въпреки трудните условия за игра, всички положиха усилия да завършат състезанието и да покажат най-доброто от себе си в Националния финал”, каза Филип Китов, директор Маркетинг и комуникации в представителя на марката Балкан Стар Аутомотив. „В юбилейната за нас година, положихме началото на MercedesTrophy в България и вярваме, че предложихме на своите потенциални и настоящи клиенти незабравимо голф-изживяване ”, допълни той.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ