www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Започна производството на един от най-скъпите автомобили Mercedes в историята

14.09.2018 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 23988 прочитания
A+ | A-

Една от немските поточни линии на Mercedes-Benz вече произвежда първия по рода си автомобил AMG GT 4-Door. Става дума за най-спортният и мощен седан в историята на марката, като при определено ниво на оборудване той може да се превърне и в една от най-скъпите коли на марката.

Става дума за първоначалната специална версия на возилото, която добавя индекса Edition 1. Тук говорим за изключително много екстри и продължителност на производството от само 12 месеца.

Цената на този автомобил е невероятните 185 342 евро в Германия, където вече се приемат поръчки за цялата гама. Само за сравнение, Mercedes-AMG S63 Sedan струва 161 423 евро, SL 63 струва 162 316 евро, а GT R Coupe се продава срещу 166 659 евро.

Все пак, тази цена носи известни дивиденти. Като изключим супер лимитирания Project One, новият седан е на практика най-мощната кола от марката, която можете да си закупите днес. С 630 к.с., тя може да ускори от място до 100 км/ч за 3.3 секунди.Тагове: mercedes4-doorНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "