www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Фейслифт за Renault Kadjar и нов турбо мотор

12.09.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 8359 прочитания
A+ | A-

Renault представи обновената версия на популярния си SUV Kadjar. Машината идва с освежена визия, подобрен интериор и подобрена двигателна гама.

Що се отнася до моторите, голямата новост е добавянето на актуалния 1.3-литров бензинов турбо мотор на бранда, разработен заедно с Daimler. Той ще се предлага във версии със 140 и 160 к.с., като може да работи с автоматична или ръчна скоростна кутии.

При дизелите е повишена мощността, съответно 115 и 150 к.с. Всички двигатели покриват най-новите емисионни стандарти и са оборудвани с филтър за твърди частици.

Интериорът на Kadjar също е подобрен. Нова е централната конзола, която сега разполага с нов дисплей за инфотейнмънт системата. Под него се намира управлението на климатроника, което също има нов дизайн.

Отвън, Kadjar остава почти непроменен, но все пак получава фарове с нов дизайн и интегрирани LED мигачи. При по-високите нива на оборудване ще са налични и диодни халогени, които намаляват консумацията на електроенергия шест пъти.Тагове: renaultkadjarНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "