www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Загатнаха за екстериора на новия Mercedes GLE

11.09.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 8221 прочитания
A+ | A-

Mercedes-Benz разпространи поредната дизайнерска скица на следващото поколение GLE-Class. Този път можем да хвърлим цялостен поглед към екстериора на джипката, макар и тази рисунка да не създава реална представа за това, което ни очаква.

Немците подготвят аудиторията за дебюта на колата, като той ще се случи още тази седмица. От компанията обещават нови 6-цилиндрови агрегати, леки хибридни системи и интелигентно 4х4 задвижване.

В предишните тийзъри Mercedes ни показа и интериора на машината, а по-рано имахме възможността да видим и шпионски снимки от кабината.

Добрата новина тук е, че оформлението на таблото е чисто ново. То е вдъхновено до известна степен и визията на актуалната A-Class, но все пак има и множество нови елементи. Откриваме четири централни вентилационни отвора, над които е разположен масивен дисплей за инфотейнмънт системата.

Централната конзола също има нов изглед, който включва две надлъжни греди, между които са поставени избирачите за предавките и режимите на движение на джипката.

Най-любопитното всъщност е, че екранът на таблото е само един. Той е позициониран не директно срещу погледа на шофьора, а леко вдясно, като ще изпълнява едновременно функцията на навигационен екран и на дисплей с информация за състоянието на автомобила.Тагове: glemercedesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ