www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Автосалон Париж 2018: Интериорът на Škoda Vision RS (видео)

09.09.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 3392 прочитания
A+ | A-

Автосалон Париж 2018: Интериорът на Škoda Vision RS (видео)

Шкода публикува скечове и видео, в което показва салона на концептуалния автомобил Škoda Vision RS. Този прототип е призван да даде представа за бъдещите топ модели на чешкия бренд. Публичната премиера на концепта ще се състои в началото на следващия месец в рамките на Автосалон Париж 2018.

В интериора на Škoda Vision RS е използван много карбон и други иновативни материали. Колата ще получи спортни седалки, цифрово табло и голям сензорен дисплей за мултимедийната система.

Общата дължина на автомобила е 4.3 м, широчината - 1.8 м, а височината - 1,4 метра. Размерът на междуосието ще бъде 2,6 метра. От компанията казаха, че при разработването на Vision RS се отделя голямо внимание на аеродинамиката. Отличителни черти на концептуалната кола са ниско разположените предни светлини, голям оптимизиран спойлер на покрива и заден дифузьор.Автосалон Париж 2018: Интериорът на Škoda Vision RS (видео)

За първи път съкращението RS, което означава "Рали спорт", беше използвано през 1974 г. върху "бегачките" прототипи Skoda 180 RS и Skoda 200 RS. Впоследствие, въз основа на тези автомобили е създаден Skoda 130 RS, която се превръща в един от най-успешните рали автомобили през 70-е години на миналия век.

От 2000 г. насам съкращението "RS" е използвано за топ модификациите на модели на чешката марка. Първата беше Octavia RS, а през 2003 г. се появи Fabia RS.


Тагове: Автосалон Париж 2018 интериор Škoda Vision RS видео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ