www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

LY 650 Luxury Yacht е първият морски израз на дизайнерския език на Lexus – L-finesse

08.09.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: Jordan Lukanov | 4713 прочитания
A+ | A-

LY 650 Luxury Yacht е първият морски израз на дизайнерския език на Lexus – L-finesse

Разработката на всяка точка на комуникация с клиента около бренда е възможност, която Lexus продължава да използва. Това морско приложение е още едно доказателство в историята на Lexus за изследване на нови граници както в автомобилната индустрия, така и извън нея. Lexus непрекъснато преосмисля от какво се състои луксозното преживяване и в резултат на това се впуска в световете на кулинарното изкуство, дизайна, филмовата индустрия и други като алтернативни възможности за взаимодействие с марката.

Lexus се завръща във водата със следващото си превъплъщение на яхта под формата на LY 650. Носейки най-съвременния почерк на дизайнерския език на Lexus - L-finesse, приложен отвъд света на автомобилите, производството на LY 650 поема щафетата там, където свършва зашеметяващата концепция на Lexus Sport Yacht.

С обща дължина от 19,96 м и 5,72-м ширина, най-новата яхта Lexus има отличителен стил, открит в силния, подчертан нос, извитите акценти на палубата и отличимата задна част на яхтата. Първата яхта Lexus LY 650 се очаква да бъде завършена през втората половина на 2019 г. и ще направи своя световен дебют по-късно през същата година.


LY 650 Luxury Yacht е първият морски израз на дизайнерския език на Lexus – L-finesseLY 650 Luxury Yacht е първият морски израз на дизайнерския език на Lexus – L-finesse

Тагове: Luxury Yacht яхта морски дизайн Lexus L-finesse

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ